company_intr_bg04

nyheter

Anvendelser av flake ismaskin

1. Søknad:

Flake-ismaskiner har blitt mye brukt i akvatiske produkter, mat, supermarkeder, meieriprodukter, medisin, kjemi, grønnsaksbevaring og transport, havfiske og andre næringer.Med samfunnsutviklingen og den kontinuerlige forbedringen av folks produksjonsnivå, blir industrien som bruker is mer og mer omfattende.Kvalitetskravene til is blir høyere og høyere.Kravene til "høy ytelse", "lav feilrate" og "hygiene" til ismaskiner blir mer og mer presserende.

A. Anvendelse i akvatisk produktbehandling: isflak kan redusere temperaturen på prosessmediet, rensevann og akvatiske produkter, hindre bakterier i å vokse og holde akvatiske produkter friske under bearbeiding.

B. Anvendelse ved bearbeiding av kjøttprodukter: blanding av flakis som oppfyller hygieniske standarder i kjøtt og røring.For å oppnå formålet med å kjøle og holde seg frisk.

C. Påføring i matvareforedling: For eksempel, ved omrøring eller andre kreming i brødproduksjon, bruk flakis for raskt å kjøle ned for å forhindre gjæring.

D. Bruk i supermarkeder og akvatiske produktmarkeder: brukes til ferskholding av akvatiske produkter som plassering, utstilling og emballasje.

E. Anvendelse i vegetabilsk behandling: flak-is brukes i høsting og bearbeiding av landbruksprodukter og grønnsaker for å redusere metabolismen av landbruksprodukter og veksthastigheten til bakterier.Forleng holdbarheten til landbruksprodukter og grønnsaker.

F. Bruk i langtransport: Havfiske, grønnsakstransport og andre produkter som må kjøles og holdes ferske, blir mer og mer utbredt i langtransport for å kjøle ned og holde seg ferske med flakis.

G. Det er også mye brukt i laboratorier, farmasøytiske produkter, kjemikalier, kunstige skianlegg og andre industrier.

H. Bruk i betongteknikk: Når betong støpes i et stort område i varme årstider, må støpetemperaturen til betongen kontrolleres effektivt og rimelig.Blanding av isflak + kaldt vann er den mest effektive måten.

isfisk logo

Innleggstid: 20. januar 2023